HHD mini 32

De beste broedmachine voor beginners

Een broedmachine is een machine die helpt bij het uitbroeden van eieren door de perfecte luchtvochtigheid en juiste temperatuur te behouden. De machine bootst de functie van de broedende hen na en broed het ei met succesvol uit. Een broedmachine of kuikenbroeder helpt bij het reguleren van gunstige omstandigheden voor het kunstmatig uitbroeden van eieren.

De broedmachine laat de foetus in het ei zich ontwikkelen door kunstmatige warmte en vochtigheid te bieden zonder de kippen. Het laat de eieren ook uitbroeden, met uitsluiting van hun mogelijke externe bedreigingen. De moderne broederijen streven ernaar om grote hoeveelheden gelijktijdig uit te broeden.

Als u een goede broedmachine gebruikt, kunt u op betrouwbare wijze meer eieren tegelijk uitbroeden. Beginners hebben een goede broedmachine nodig, en wij vertellen je waarom het zo belangrijk is.

Dus als u een vaker eieren wilt uitbroeden met goede kuikens als resultaat, moet u kiezen uit verschillende broedmachines. Wij proberen de 5 best passen de broedmachine voor u op een rij te zetten.

top 5 beste broedmachines voor beginners

Ben je moe of verward door naar de mogelijkheden te kijken? We zijn hier met een lijst van de beste broedmachines in de zee van machines. Wilt u er meer over weten, blader dan door de producten en maak uw keuze.

1. HHD mini 24

Broedmachine HHD mini 24

Een HHD mini 24 broedmachine is een machine van duurzaam ABS-materiaal. Met een automatische rotatie die ervoor zorgt dat de embryo niet aan 1 kant van het ei groeit. Daarnaast onlast dit jouw om de eieren minimaal 3 – 5 keer per dag handmatig te draaien

Deze broedmachine is ideaal voor het houden en uitbroeden van 24 eieren in één keer. Gebruik het om eend-, kip-, kwartel- of ander gevogelte-eieren uit te broeden.

Het merk biedt ook digitale LED-schermen waar je de temperatuur en vochtigheid kunt zien om te observeren en beter te regelen. Naast deze twee displays wordt de machine ook geleverd met een digitaal afleesdisplay om u te herinneren aan de uitkomst dagen.

Als de temperatuur of luchtvochtigheid hoger wordt dan het normaal, dan gaat er een alarm af. Omdat het gemakkelijk te gebruiken is, is de machine perfect voor beginners om eieren te laten incuberen.

De HHD mini 24 eieren broedmachine geeft u alle mogelijkheden om transparant van het hele broedproces te genieten. Bovendien vinden kinderen of andere dit proces heel interessant om te volgen. Het transparante model maakt het gemakkelijker om het proces te observeren.

 • Duurzaam ABS-materiaal
 • Knoppenpaneel
 • 60 watt
 • Transparant model
 • 24 eieren
 • Geen nadelen

2. broedmachine (16 eieren)

broedmachine 16 eieren

Egg Incubator is machine die u kunt gebruiken om verschillende ei groottes te broeden. Bijvoorbeeld vogels,  eend, kip, gans en duif. Door de automatische werking van de machine is deze voor beginners eenvoudig te bedienen.

Het maakt gebruik van het nieuwe ABS tijdens de fabricage. De totale afmeting van deze machine is ongeveer 32 x 20,5 x 12,5 cm, en het voltage varieert van 95V tot 125V.

Omdat de rol 360 ° draait, helpt hij bij het automatisch draaien van eieren. Bovendien krijgt u het voordeel dat u de afstand van de rol voor verschillende soorten eieren kunt veranderen. De “+” en de “-” toetsen op het paneel maken het gemakkelijk om de parameter in te stellen.

Het is ideaal om de temperatuur in te stellen op 37,8 ° C, aangezien het slechts 200 seconden duurt om de eieren 360 ° om te draaien. Met de LED-landings lamp kunt u de vruchtbaarheid van elk ei van dichtbij observeren en de onbevruchte exemplaren detecteren. De warme deksel zorgt verder voor het behoud van een evenwicht in de temperatuur van de broedkast, zelfs als de omgeving een lage temperatuur heeft.

Of het nu gaat om uw hobby of op zoek naar een ei broedmachine voor educatieve doeleinden buiten de boerderij, dit is voor u geschikt. Het pakket bevat een ei broedmachine, een voerlijn en een handleiding ter referentie.

 • Makkelijk om verschillende maten eieren te broeden
 • Rol die 360 ​​° kan draaien
 • Led scherm
 • Automatich draaien
 • Geen Luchtvochtig -LED-display.

3. Borotto Automatic REAL 49 - Gepatenteerde professionele broedmachine

Borotto brengt u hun efficiënte Automatic Real 49 – Gepatenteerde professionele broedmachine, die automatisch roteert. Ja, de machine draait de eieren automatisch tijdens de incubatiefase. De eieren komen in een kantelpositie van links naar rechts en vice versa met een volledige cyclus die een uur duurt. Het belangrijkste is dat het in staat is om 49 gemiddelde grote broedeieren of 196 kleine broedeieren te houden.

Het water vul je eenvoudig bij door te gieten door de handige vulopeningen die aan de buitenkant zitten. Door de snelle en praktische externe bediening neemt de luchtvochtigheid minder af. Het enige wat je hoeft te doen is de broedmachine open en de broedeieren er inleggen.

Bovendien kan deze machine een warmelucht barrière vormen dankzij de geïsoleerde ventilatie. Het aerodynamische ontwerp van deze machine en de gelijkmatige verdeling van vochtigheid en temperatuur zijn lovenswaardig.

Daarnaast, zorgt het verfijnde elektronische temperatuurregeling apparaat ervoor dat de nauwkeurigheid van 0,1 ° graden wordt gehandhaafd. Bovendien zorgt de positionering van het verticale ei voor hogere broed verhoudingen dan de horizontale broedmachines.

 • Roteert eieren automatisch
 • Water makkelijk bij te vullen
 • Verschillende formaat eieren mogelijk
 • Prijzig
 • Geen ruimte om alle eieren te observeren

Waar te koop?

4. Broedmachine 24 eieren jadpes

broedmachine, eieren, 24

Het merk Jadpes brengt een uitstekende broedmachine die eieren automatisch 360 ° draait. Een van de aantrekkelijke en handige functies van deze machine is het LED-bedieningspaneel. Met dit paneel kunt u de binnentemperatuur regelen en bewaken.

De ingebouwde automatische thermometer geeft een alarm voor temperatuur- en vochtigheid controle om u te waarschuwen wanneer zich een plotseling ongeval voordoet. De solide gegoten structuur zorgt voor gezondheid en veiligheid. Bovendien is de machine gemaakt van hoogwaardig en duurzaam PVC- en PP-materiaal.

Met een totale capaciteit van 24 kippeneieren van standaardformaat of 60 kwarteleitjes, zijn ze ideaal voor zuinig gebruik. Haal deze eenvoudig te gebruiken broedmachine in huis, die een mini-ei-achtig ontwerp heeft, en begin je reis voor het uitbroeden van eieren. Het pakket bevat de machine en een gebruikershandleiding voor uw gemak.

Daarom is deze machine perfect voor elk gezin of persoon die eenden, kippen, ganzen, kalkoenen, duiven en kwarteleitjes wil gaan uitbroeden.

 • Duurzaam PVC- en ABS-materiaalgebruik
 • 24 kippeneieren
 • Automatische 360 ​​° rotatie van eieren
 • LED-display temperature scherm
 • LED-bedieningspaneel
 • Geen transparant gebied om een ​​voorproefje te krijgen van het broedproces.

5. HHD mini 32

HHD mini 32

De hhd mini 32 is een goede broedmachine met een automatisch draaisysteem. Daarnaast heeft deze broedmachine een led scherm waar de temperatuur, luchtvochtigheid, tijd (wanneer de eieren weer worden gedraaid) en het aantal dagen is af te lezen.

De broedmachine beschikt over een alarm. Je kan zelf een signaal-waarde/ alarm instellen wanneer een de temperatuur of luchtvochtigheid te laag wordt gaat de broedmachine piepen. Dit heeft als voordeel dat u gewaarschuwd wordt en het klimaat kan verbeteren.

Het transparante deksel zorgt ervoor dat u de laatste paar dagen goed kan zien of er een ei op uitkomen staat. Daarnaast kun je de opdrogende kuikens goed observeren. Het is daarom zeker aan te raden om een broedmachine met een zo’n deksel aan te schaffen.

Deze broedmachine heeft ruimte voor 32 kippeneieren. Als de meeste eieren dan uitkomen heeft al een behoorlijk veel kuikens.

Waar te koop?

 • 32 eieren
 • Ledscherm
 • Alarm bij te lage temperatuur en luchtvochtigheid
 • Transparant deksel
 • dagen worden automatich geteld
 • Bij vul gaatje voor luchtvochtigheid
 • Automatisch draai systeem
 • Luchtvochtigheid sensor kwetsbaar

Waar moet ik opletten bij een kopen van een broedmachine?

Het vinden van hoogwaardige en goed presterende broedmachines kan moeilijk klinken, maar nu niet meer. We zijn hier met een lijst met de essentiële functies waarmee u rekening moet houden voordat u er een kiest.

Grootte van de broedmachine

Broedmachine zijn er in verschillende soorten en maten. Afhankelijk van hoeveel eieren u wilt uitbroeden kiest u de grote, een broedmachine een paar eieren uitbroeden tot paar honderd eieren. Denk goed na en beslis hoeveel eieren u als beginner wilt laten uitkomen.

Onthoud dat broedmachine misschien een leuke en spannend activiteit klinkt, maar aan het einde van het proces krijgt u kuikens. Niet elk ei dat u in de broedmachine legt, komt echter uit. Omdat het uitbroeden van eieren een verslavende activiteit is, wil je misschien elke keer meer eieren broeden.

Een plek om de broedmachine neer te zetten

Voordat u een broedmachine koopt, heeft u een goede en veilige plek nodig om het 21 dagen broedproces te voltooien zonder dat het u en uw gezin stoort. Bepaal de plaats waar u de broedmachine wilt neerzetten en kies vervolgens een geschikte broedmachine op voor die plaats. Denk hierbij stabiele temperatuur, luchtvochtigheid en het mogelijk lawaai wat afkomstig de broedmachine afkomstig kan zijn.

Transparant deksel

Het observeren van het broedproces van het kuiken kan leuk en leerzaam zijn, vooral als je een beginner bent. Desalniettemin is het niet goed om het deksel van het apparaat tijdens de broeden te openen. Zoek daarom naar een broedmachine met een transparant ontwerp, zoals een transparant dak of doorschijnende deksel, om van de kijkervaring te genieten.

Automatische eieren draaien

Controleer of de machine die je leuk vindt de automatische draaifunctie heeft. Ga voor het apparaat, dat eieren automatisch kan draaien. Heeft de broedmachine dit niet, dan zul je elke dag minimaal 3 – 5 keer dezelfde eieren moeten draaien. Kippeneieren moeten in de eerste 18 dagen consistent gedraaid worden.

LED digitaal display

Als u een broedmachine met digitaal LED-display kiest, helpt deze u van tijd tot tijd de temperatuur en vochtigheid te detecteren.

Dagen tellen

U hoeft zich geen zorgen meer te maken over het tellen van de dag van het uitkomen van de eieren als u kiest voor een broedmachine die de dagen bijhoudt in plaats van u.

Gemakkelijk te gebruiken en schoon te maken

Tussen alle aantrekkelijke eigenschappen door vergeten we vaak te kijken of de machine makkelijk in gebruik en schoon te maken is. Als u dit in gedachten houdt, zult u meer van de ervaring genieten.

Kuikens moeten na uitkomen eerst opdrogen in de broedmachine, dit geeft de nodige bende. Daarnaast liggen de eierschaaltjes door de hele broedmachine. Sommige broedmachines hebben een ventilator op de bodem of een vast geschroefde bodum. Dit kan schoonmaken lastiger maken.

Budget

Stel altijd een budget vast. Hoe meer geautomatiseerde broedmachine u kiest, hoe logischerwijs de prijs zal oplopen.


vragen over het broeden

Als een u een stappenplan nodig heeft voor het uitbroeden van eieren. Kunt u kijken op deze pagina. In dit stappenplan  proberen wij alle stappen zo goed mogelijk uit te leggen en waar nodig te ondersteunen met een video.

De sterfte van de kippeneieren kan optreden als de temperatuur stijgt boven 40 graden.

Normaal gesproken niet. De embryo zal bij lage temperatuur niet beginnen te groeien.

De juiste temperatuur om in te stellen voor de broeden van eieren is rondt 37,5 graden.

Als het ei leeft, zie je een gladde en heldere, ongemarkeerde schaal.

Zichtbaar grote scheuren of webachtige scheuren duiden op het optreden van ernstige schade.

Een kuiken die zelf niet uit het ei komt is te zwak en zal na een paar dagen alsnog te komen overlijden. Hoe hard en verleidelijk het ook is, help een kuiken nooit bij het uit het ei komen

Conclusie

Nu u weet naar welke functies u moet kijken en welke broedmachines het beste zijn, hopenwe dat uw aankooptraject net zo indrukwekkend en opwindend zal zijn als het broedproces.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *